07-FormRegister

Invitasjon JM i Askim 1 og 2 April

Innbydelse til JM i bordtennis 2017.

 

HIL/NSB har den glede å invitere til det 57- JM i bordtennis 1. og 2. april 2017 i Askim. Mesterskapet kommer noe senere enn tidligere. Årsaken var at det ikke var ledige rom på hotellet i Askim.

I samarbeid med Askim bordtennisklubb blir dette et kompakt mesterskap med gangavstand fra stasjon, spillested og hotellet. Vi håper nye og eldre jernbanespillere finner frem racketen og stiller opp i år.  Vi trenger en mobilisering i en turbulent jernbanetid.

Lørdag arrangerer vi single, double og søndag lagkonkurransen ved    Askim Videregående skole. Vammaveien 100, 1813 Askim

Vi starter mesterskapet begge dager kl. 10.00.  Hallen vil være tilgjengelig fra kl. 09.00. Det blir enkel servering i hallen.

Overnatting:

Det er reservert rom i Smaalenene hotell,  Vammaveien 25, 1813 Askim De enkelte lag tar kontakt med meg og jeg tar kontakt med hotellet.

Banketten blir på hotellet.

Pris overnatting og bankett.

Enkeltrom  1180,- inkludert frokost.

Det er kun enkeltrom tilgjengelig på hotellet denne dagen.

3 retters middag  kr. 465,-

Hovedretten kunne kokken fortelle at blir 48 timers braisert chuckeye steak., med rødvinsaus, sesongens grønnsaker og potetpolenta.

Gi meg også oversikt over hvor mange som skal være med på bankett.

 

Single dame/herre

Det spilles først innledende puljer med 3, 4 eller 5 i hver pulje (avhengig av antall påmeldte og antall bord). Resultat fra siste JM danner grunnlag for seeding. Spillerne trekkes inn i puljene basert på såkalt “slangetrekning”, dvs at ranket nr 1 kommer i pulje 1 osv, og ranket nr n i pulje n. Deretter ranket nr n+1 i pulje n til ranket nr n*2 i pulje 1 osv.

Deretter spilles mellomspill i nytt puljespill hvor 1’ere møter hverandre, 2’ere møter hverandre etc. De som ikke går videre (på grunn av uheldig totalt antall spillere) spiller i en av puljene for de som kom sist i de andre puljene.

Til slutt spilles plasseringskamp

Double dame/herre

Det er tillatt å komponere doublepar på tvers av lag. Doublemakker trekkes inn for spillere som er påmeldt uten makker.

Lag dame/herre

Startkontingent: Single Kr 150.-   Double  Kr 180.-       Lag Kr 300.-

Påmelding innen 1 mars  til Jens Erik Arnesen, jensa1950@gmail.com

Tlf 48160686 

Startkontingent må være betalt til konto: 0543.38.01131 og merkes:     HIL/NSB JM bordtennis 2017 og lagets navn.  NB!! Lagleder må påse at alle påmeldte er medlem av lag og at kontingent til NJIF er betalt for å unngå start nekt.

Kart og info sendes ut etter trekning.

Velkommen

Mvh

Jens Erik Arnesen

HIL/NSB