Varamedlem Tor Brenna JIL Kongsvinger
Varamedlem Erlend Bjerkås JIL Trondheim
Varamedlem Christopher Wannebo Marienborg BIL

Vinterutvalget har langrenn som aktivitet.

Foruten litt rådslagning med utvalgets deltagere og arrangør under utvalgets mesterskap, har det av praktiske årsaker ikke vært innkalt til noe utvalgsmøter, men det har ellers vært kontakt via telefon og elektroniske meldinger.

Utvalgets medlemmer og varamedlemmer skal også ha fått tilsendt all post som utvalget har mottatt fra forbundsstyret.

Vinterutvalget har vært representert ved leder, under årets jernbanemesterskap i langrenn, forbundstinget og forbundets utvidede styremøte.

Norske mesterskap

Årets Jernbanemesterskap ble arrangert 12. Januar, med BaneNOR BIL Oslo som arrangør.
Arena for mesterskapet var Holmenkollen nasjonalanlegg i Oslo.

Det ble benyttet klassisk langrenn som stilart i konkurransen.

Distanser:
B 1‐9: 15 km
Gjesteklasse: valgfritt 7,5 km eller 15 km
Øvrige klasser: 7,5 km

Løypa var en rundløype i det eksisterene løypenettet, hvor klassene B 1-9 og den lengste gjesteklassen gikk tre runder, mens de øvrige klassene gikk to runder.

Ved påmeldingsfristens utløp var det 27 påmeldte og 1 kom etterhvert i tillegg ved etteranmelding.

Antall herre deltagere i JM klassene 17
Antall dame deltagere i Jm klassene 1
Antall deltagere i gjesteklassene herrer/damer 7
Forfall av påmeldte 3
Antall deltakende lag 6

Mesterskapet ble fint og effektivt avviklet i krevende og raske løyper som for det meste var lagt på kunstsnø og som krevde gode prepparerte ski. Dagens vær var sol/lett skyet og ca. -3 grader.

Etter rennet var det litt sosialt med bespisning og premieutdeling. Det var en fin gjeng med mange unge og nye ansikt, i tillegg til de som har vært med en stund.

USIC mesterskap

Det ble i år planlagt et mesterskap i begynnelsen av desember 2019, men dette er flyttet til februar/mars 2020.

Vi takker arrangør for at de tok på seg årets mesterskap og gjennomførte mesterskapet på en god og profesjonell måte.

Vi takker også alle som ellers viste interesse for årets Jernbanemesterskapet og håper å se dere og nye løpere igjen under kommende års mesterskap også.