Varamedlem Tor Brenna JIL Kongsvinger
Varamedlem Erlend Bjerkås JIL Trondheim
Varamedlem Christopher Wannebo Marienborg BIL

Vinterutvalget har langrenn som aktivitet.
Foruten litt rådslagning med utvalgets deltagere og arrangør under utvalgets mesterskap, har det av praktiske årsaker ikke vært innkalt til noe utvalgsmøter, men det har ellers vært kontakt via telefon og elektroniske meldinger.

Utvalgets medlemmer og varamedlemmer skal også ha fått tilsendt all post som utvalget har mottatt fra forbundsstyret.
Vinterutvalget har vært representert ved leder, under årets jernbanemesterskap i langrenn.

Norske mesterskap

Årets Jernbanemesterskap ble arrangert 11. Januar, med Jil Trondheim som arrangør.
Arena for mesterskapet var GRANÅSEN skianlegg i Trondheim
Det ble benyttet klassisk langrenn som stilart i konkurransen.

Distanser:
B 1‐9: 10 km
Gjesteklasse: Valgfritt 5km eller 10km
Øvrige klasser: 5 km

Løypa var en rundløype i det eksisterene løypenettet, hvor klassene B 1-9 og den lengste gjesteklassen gikk tre runder, mens de øvrige klassene gikk to runder.

Ved påmeldingsfristens utløp var det 27 påmeldte og 1 kom etterhvert i tillegg ved etteranmelding.

Antall herre deltagere i JM klassene 14
Antall dame deltagere i Jm klassene 0
Antall deltagere i gjesteklassene herrer/damer 2
Forfall av påmeldte 0
Antall deltakende lag 4

Mesterskapet ble fint og effektivt avviklet i krevende og raske løyper som for det meste var lagt på kunstsnø og som krevde godt prepparerte ski.

Dagens føre var korsnø med noe is.

Dagens vær var +3 grader og vindstille.

Etter rennet var det litt sosialt med bespisning og premieutdeling. Det var en fin gjeng med mange unge og nye ansikt, i tillegg til de som har vært med en stund.

Kl 6-7 40-49år
1. Erlend Bjerkås JIL Trondheim 34.32.0 (se under)

NJIF`s Pokal gikk til Joachim Moholdt Jil Trondheim

Beste 3 – mannslag Jil Trondheim (ikke utlevert pokal da det ikke var flere 3 mannslag)
(Ingen Jernbanemester i klasse 6-7 da klassen ble slått sammen med 8-9)

Vi takker arrangør for at de tok på seg årets mesterskap og gjennomførte mesterskapet på en god og profesjonell måte.

Vi takker også alle som ellers viste interesse for årets Jernbanemesterskapet og håper å se dere og nye løpere igjen under kommende års mesterskap også.

USIC mesterskap
Det ble i år planlagt et mesterskap i TYUMEN, Russland 25 February - 01 March 2020, men Mesterskapet ble avlyst på grunn av ikke nok interesserte land.