07-FormRegister

Rinkbandy

Resultater fra vinterutvalgets jernbanemesterskap  i Rinkbandy fra 1991 til og med 2004

Rinkbandy ble i 1991 underlagt Vinterutvalget og det første Jernbanemesterskap ble 
avholdt som et prøvemesterskap/turnering samme år.

Det første offisielle Jernbanemesterskap ble avholdt 29. februar 1992, med JBIL Halden som arrangør.

                                                                             

                      Resultater Jernbanemesterskapet(Turneringen) i Rinkbandy 1991
                  Resultater Jernbanemesterskapet i Rinkbandy 1992


JIL Hamars lag i bronsefinalen                      Resultater Jernbanemesterskapet i Rinkbandy 1993                     Resultater Jernbanemesterskapet i Rinkbandy 1994

              
Jernbanemestere ble
JIL Drammen 1, ved foran fra venstre Terje Iversen, Terje Tandberg, Arnljot Hunnestad, Rune Johansen, Arild Berg, Bjørn T. Olsen, Tore E. Gunnerud, Jens Hagen og Jan Bretvik               Resultater Jernbanemesterskapet i Rinkbandy 1995
                           Resultater Jernbanemesterskapet i Rinkbandy 1996


                                    

                                           
                 Resultater Jernbanemesterskapet i Rinkbandy 1997

Arrangert                 Resultater Jernbanemesterskapet i Rinkbandy 1998

Arrangert                 Resultater Jernbanemesterskapet i Rinkbandy 1999

Arrangert                 Resultater Jernbanemesterskapet i Rinkbandy 2000

 

JM RINKBANDY 2000Jernbanemestere i Rinkbandy: JIL Grorud, ved Arne Hernes, Bjørn Eriksen, Rolf Smedbye, Ludvig Wiese, Fredrik Solheim og Bjørn Rudå

Lørdag den 29. januar avholdt JIL Drammen JernbaneMesterskapet i rinkbandy i Kongsberg. Det viktigste med et rinkbandy-mesterskap er isen, og etter det jeg forstod av spillerene var det en bra bane med gode isforhold.

Det var 7 lag som var klare til dyst, men ikke alle lag hadde fulltallig mannskap fra første kamp. JBIL Halden stilte med to lag, uten reserver for noen av lagene. JIL Grorud startet også første kamp med akkurat mannskap, men fikk en reserve omsider. Kampene som ble spilt var jevne og gode. Det var mange som hadde hatt skøyter på bena før!!

Gruppe 1, som bestod av Halden 1, Drammen og Kongsberg, var det målforskjellen som avgjorde mellom Halden og Drammen om hvem som gikk til bronsefinale eller plasseringskamp. I gruppe 2 ble andrelaget til Halden utslått, mens Hamar gikk til plasseringskampen og Stasjonskameratene til bronsefinalen. Kongsberg og Grorud gikk klart videre til finalen.

Bronsefinalen var en tett kamp. Ingen av lagene hadde noe overtak på hverandre og det hele måtte avgjøres med straffeslag. Den konkurransen vant JIL Drammen og tok dermed bronse.

I finalen var det knyttet stor spenning til lagene. Imidlertid så viste det seg at JIL Grorud hadde bedre spill, bedre taktikk og et klart overtak over matchen. De vant tilslutt komfortabelt 7-3.

NJIF takker JIL Drammen for et prikkfritt mesterskap og lagene for sitt spill. Det skal avholdes en privatlandskamp mot Sverige den 11.mars og vi ser frem til den!

Morten Westin

RESULTATER

PULJE 1

PULJE 2

HALDEN 1

HAMAR

KONGSBERG

GRORUD

JIL DRAMMEN

HALDEN 2

STASJONSKAM.

1 KONGSBERG - JIL DRAMMEN 4-2

2 STASJONSKAM. - GRORUD 2-3

KAMP OM 5. OG 6. PLASSEN

3 HAMAR - HALDEN 2 4-0

10 HALDEN 1 - HAMAR 3-2

4 HALDEN 1 - KONGSBERG 0-3

BRONSEFINALE:

5 GRORUD - HAMAR 6-2

11 JIL DRAMMEN - STASJONSKAM. 2-2

6 HALDEN 2 - STASJONSKAM. 1-3

JIL DRAMMEN VANT 2-0 på straffer

7 JIL DRAMMEN - HALDEN 1 2-2

FINALE:

8 HALDEN 2 - GRORUD 2-7

12 KONGSBERG - GRORUD 3-7

9 HAMAR - STASJONSKAM. 2-3

NR. 1 JIL GRORUD (JERNBANEMESTERE 2000)

NR. 2 JBIL KONGSBERG

NR. 3 JIL DRAMMEN

NR. 4 STASJONSKAMERATENE

Jernbanemestere for Grorud er:

Arne Hernes, Bjørn Eriksen, Rolf Smedbye, Ludvig Wiese, Fredrik Solheim og Bjørn Rudå

Beste spillere i finalen var Ståle Mikkelsen, Kongsberg og Rolf Smedbye, Grorud                                             Resultater landskamp mot Sverige


Rinkbandylandskamp Norge-Sverige

To år var gått siden vi sist møtte våre naboer i øst, hvor vi tapte med stygge sifre i Falkjøping. Så da våre svenske venner ankom Hamar denne solfylte lørdagen i mars, var det norske jernbanelandslaget svært så interessert i å ta den første seieren siden våre land møttes første gang vinteren 96.

Etter en koselig felles lunsj på Victoria hotel var det klart for nasjonalsanger og landskamp i Rinkbandy i Hamar OL-amfi. Kampen var ganske jevnspilt til å begynne med, men anført av Erik Kristiansen og Norges keeper Jon Arild Tepstad, så gikk vi til pause med en ledelse på 5 mål. Etter en gnistrende god kamp av det norske laget i 2. omgang kunne vi gå av banen med seier 23 – 14. At det nærmest ble et håndballresultat, skyldes nok at vi spilte lengre omganger en vi er vant med fra den hjemlige serien. Endelig skulle vi da lykkes med seier over vår erkerival på hjemmebane, en stor honnør til det norske laget som bestod av: John Arild Tepstad JIL Grorud, keeper, Ola Oustad JIL Kongsberg, Odd Støen JIL Kongsberg, Ludvig Wiese, BRØBIL og Rune Gulliksen JIL Hamar, backer og Øyvind Ryberg, Erik Kristiansen, Thomas Eriksen og Sven H. Arnesen alle JIL Hamar, løpere.

På kvelden ble det arrangert bankett på Victoria for våre lag. Banketten var for øvrig sammen med deltagere fra JM Håndball som foregikk i Stange-hallen samme helg. Dette viste seg å være svært vellykket, og tilbakemeldinger fra svenskene var svært positive. På banketten ble det for øvrig delt ut pokal til beste svenske, Mathias Anderson, og til beste norske spiller, Jon Arild Tepstad.

Den planlagte utflukten til Vikingeskipet søndag måtte dessverre avlyses da svenskene ville starte hjemreisen så tidlig som mulig.

Sven Johannessen.

NJIF, vinterutvalget.               Resultater Jernbanemesterskapet i Rinkbandy 2001

Innvitasjon Jernbanemesterskapet i Rinkbandy 2001

Arrangert av JIL Hamar                Resultater Jernbanemesterskapet i Rinkbandy 2002

Arrangert i Halden 02. mars av JBIL Halden               Resultater Jernbanemesterskapet i Rinkbandy 2003


Innvitasjon til Jernbanemesterskapet i Rinkbandy 2003

Avlyst pågrunn av liten oppslutning               Resultater Jernbanemesterskapet i Rinkbandy 2004

Avlyst pågrunn av liten deltagelse