07-FormRegister

2018 - India


USIC sykkel ble i 2018 avholdt i Bikaner, India

USIC Sykkel ble avholdt i Bikaner, India i november 2018. Mesterskapet besto av tre sykkelritt; lagtempo, fellesstart og individuell tempo.

Norges lag besto av:
Øyvind Venstad, JIL Nord
Arnt Ove Fordal, Bane NOR BIL
Lars Sigve Puntervold, Flytoget
Jan Einar Rassmussen, Flytoget
Per Erling Myhre, JIL Trondheim

Lagleder: Tom Jochumsen, JIL Kristiansand


De stolte (og solbrente) utvalgte: Jan E. Rassmussen, Lars S. Puntervold, Mogens Jeppe Sjællandsøe (Danmark), Tom Jochumsen (lagleder), Per Erling Myhre, Arnt Ove Fordal og Øyvind Venstad

Bikaner er en liten, historisk festningsby nordvest i landet. Liten i indisk målestokk vel å merke, byen har over 700.000 innbyggere. Den norske delegasjonen tok fly til Delhi og nattog videre til Bikaner, hvor arrangøren sørget for overnatting og forpleining. 35 ryttere var påmeldt fra følgende land: Norge, Danmark, Frankrike, India, Sveits, Tsjekkia og Storbritannia. Svært få av rytternene hadde reist så langt for å delta på sykkelritt før. Selv om omgivelsene var eksotiske, la arrangøren godt til rette for et fint mesterskap. Etter åpningsseremoni med høytideligheter og indisk dans og underholdning var alt klart for tre dager med sykkelritt. Hvordan det gikk kan du se ut av resultatlistene under.

Resultater lagtempo: USIC SYKKEL 2018 LAGTEMPO.pdf
Resultater individuell tempo: USIC SYKKEL 2018 IDIVIDUELL TEMPO.pdf
Resultater fellesstart: USIC SYKKEL 2018 ETTER DAG TO.pdf (NB: Dette er totalt etter to dager, se kolonne for fellesstart, egen sortert liste for fellesstart kommer når vi mottar denne fra arrangøren)

Sammenlagt, lag: USIC SYKKEL 2018 SAMMENLAGT LAG.pdf
Sammenlagt, individuell: USIC SYKKEL 2018 SAMMENLAGT INDIVIDUELL.pdf

En stor takk til USIC, og ikke minst til de indiske arrangørene for et flott arrangement. Neste USIC sykkel blir i 2022, kvalifisering skjer som vanlig gjennom deltakelse i JM. Et fint treningsmål for alle jernbanesyklister!

ljf, sommerutvalget